Fotokoutek na svatbu

Fotobudka na svatbu a firemní akci

Fotokoutek oživí každou firemní akci, svatbu, párty nebo ples. Je to vlastně automatický fotoaparát, který si mohou lidé sami ovládat – fotobudka je vyfotí a fotografie jim hned vytiskne. V případě zájmu je pak možné zaslat fotografie i online. Nabízím fotobudku vč. fotorekvizit a obsluhy.

Legrace, zábava a skvělá památka

Fotokoutky jsou víc a víc oblíbenou zábavou a doplňkem většiny akcí. Já fotobudky vozím nejčastěji na svatby ale také na konference a firemní akce.

Výhodné balíčky s neomezeným tiskem

Doprava po ČR zdarma

Obsluha vždy k dispozici

Cedulky a rekvizity do fotokoutku zdarma

Fotokoutek na svatbu

Fotokoutek na svatbu a firemní akci

Fotobudka s okamžitým tiskem fotografií

Naše moderní fotobudka umožňuje hostům pořídit si selfie fotografie a ihned je vytisknout. Fotobudka je snadno ovladatelná a vybavená profesionálním fotoaparátem a osvětlením, které zajišťují vysokou kvalitu snímků. Hosté si mohou fotografie ihned odnést domů jako suvenýr z vaší akce. A samozřejmě vám fotografie mohou nechat na svatbě třeba ve fotoknize. Na firemní akci jsou fotky skvělou formou marketingu – pokud fotoggafie opatříte logem, tak vám hosté dělají za pár korun reklamu na internetu, sociálních sítích a všude tam, kam se fotografie dostanou.

Fotokoutek s rekvizitami

Fotokoutek je skvělým doplňkem pro jakoukoliv událost. Přivezeme širokou škálu fotorekvizit, cedulky do fotokoutku, hlášky do fotokoutku a další legrácky včetně klobouků, brýlí, masek a jiných zábavných doplňků, které povzbudí kreativitu vašich hostů. Fotokoutek je ideální volbou pro svatby, firemní akce, večírky a oslavy, kde se hosté mohou fotit v různých kombinacích a pózách.

Proč si vybrat naše služby?

  • Okamžitý tisk fotografií: Hosté si mohou své fotografie ihned vytisknout a odnést jako památku.
  • Zábavné rekvizity: Naše široká nabídka fotorekvizit dodá vašim fotografiím šmrnc a pobaví hosty.
  • Vysoká kvalita fotografií: Profesionální vybavení zajišťuje, že každá fotografie bude ostrá a dobře osvětlená.
  • Všestrannost: Naše fotobudka se hodí na různé typy akcí – od svateb po firemní večírky.
  • Snadná obsluha: Naše zařízení jsou intuitivní a snadno ovladatelná, takže se hosté mohou fotit sami bez potřeby odborných znalostí ovládání fototechniky a k ruce jim je vždy naše obsluha.

Pronájem fotokoutku

Pokud máte zájem o naše služby nebo chcete získat více informací, neváhejte mě kontaktovat. Rád vám pomůžu naplánovat nezapomenutelný zážitek pro vás a vaše hosty.